Pro Tebe
Anotace: Takhle se tet cítím...
Být či nebýt...s Tebou to je otázka,
je tohle co zažíváme stále ještě láska?
Ta láska co jsme prožívali denodenně spolu,
ta láska co mě vynášela nahoru a dolu?
Mám zůstat s Tebou nebo mám jít dál?
Proč osud přede mě tohle rozhodnutí dal.
Dá se ještě slepit co je rozbito?
Dá se ještě oživit co je možná zabito?
Mám tisíc otázek a žádnou odpověď,
snad aspoń ty si tady přečteš moji zpověď.
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)