Už vím, jak voní pohádkové víly
Anotace: Na otázku odpověď, na lásku co změní svět
Když držím svůj nádech na dlouhou chvíli,
jen abych cítil, jak voní pohádkové víly,
věřím, že tušíš, jak miluji tě děsně,
vždyť svírám tvou dlaň v mojí velmi těsně.
Paprsky Slunce hladí naše tváře,
tu mou a dívky z mého snáře.
Snad abych pochopil,
jak hezké je žít,
snad abych pochopil
to štěstí tady s tebou být.
Na otázku odpověď,
na lásku co změní svět.
Svět náš pro sebe jen máme
a čas našich srdcí,
jenž navždy sobě dáme…
Miluji Tě
Přečteno 607x
Tipy 10
Poslední tipující: Kyle, strašidýlko-střapatý, Bohém z Pernštejna, bajli33, okapovaroura, Bíša, SZN, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)