Poděkování
Anotace: ...pro mojí maminku
Život je veliký dar,
važme si toho,
kdo nám ho dal.
I když už dávno
nejsem dítě,
já dokážu říct,
"maminko ,miluji tě."
Vím,někdy nám
hádka cestu zastoupí,
i když to zamrzí,
svět se mi nehroutí.
Pro mě jsi můj velký vzor,
dáváš mi lásku,na úkor,
že možná příjde zapomění,
děti se přece stále mění.
I když jsem už taky maminka,
jsi to ty,
kdo fouká bolavá kolínka.
Možná,že vždycky nejsem,
jak sis vysnila,
já za lásku k tobě
se vůbec nestydím,
bez tebe bych se zbláznila.
Jsi stále oporou ,
a chloubou mého žití,
tak moje maminko,
básničkou děkuji ti.
Přečteno 662x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Sofi, laura3, jita.1965, NikitaNikaT., igniss, Květka Š., Caracol
Komentáře (7)
Komentujících (7)