slzo
Anotace: ... druhá v trilogii ...
.
chvěj se slzo
nad bílým kvítkem
chvěj se slzo
nepospíchej
vyšlo děvče
až za zídku
k bílému kvítku
dnešní večer
rozvzlykat se
už podruhé
klopýtalo
za svou slzou
ve večerní
róbě tmavé
kvítek bílý
jeho lepost
pohladit
chvěj se slzo
nad bílým kvítkem
polykáš své
kameny
.
Přečteno 357x
Tipy 22
Poslední tipující: hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Lota, igniss, mamina, Lorraine, Myrja, okapovaroura, Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)