Karneval

Karneval

Anotace: Život je kolotoč, jen včas nasednout.

Hudba hraje okolo samá maska,
pod jednou zahlédl jsem nádherné oči.
Kdo ví třeba to je moje láska,
třeba do života mi vkročí.

Stále se tančí a trochu vína,
zábrany zvolna mizí.
Nádherná v bocích, tělo se vzpíná,
pár doteků už si nejsme cizí.

Vášnivá noc plná hezkých chvil,
na zemi opuštěná konfeta.
Nádech touhy co tu zbyl,
zvolna mizí, vytažená roleta.

Uvidím Tě ještě ...
Autor Mava, 24.08.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) Moc hezká básenka, moc hezká chvilička,
jen tak se neztrácí člověčí dušička... Mrk ;o)

06.09.2005 15:48:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí