Prostořeká
Anotace: když se nerýmuje...(?)
Dnes nechci rým,
jen slova prostořeká.
Dřevěná řeka
do proutí
se vkroutí,
kovoví kohouti
zakřičí:
"Promarněný čas?"
Dnes nebudu rým,
jen břeh tvé řeky!
ZAS?
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, enigman, okapovaroura
Komentáře (2)
Komentujících (2)