Chtěla jsem Ti napsat nějaký pěký vzkaz, který by vysvětoval mé dojmy těsně po přečtení. Ale..
...hledám ta správná slova ;)) a nemůžu je najít. Vím jen to, že se mi to neskutečně líbilo.
07.09.2008 21:51:00 | Christiana
inspiraci k čemukoviv nemůže dát každá,když je něco co ti chybí,to je věc dost vážná, pěkný!
07.09.2008 21:46:00 | Elisha