Bouře utichla
Anotace: a s ní myšlenky se kutálely jako zapomenuté kuličky vody...
dešťové kapky burácí o holou zem
miliony kapiček, chrst! bůh se shodil dolů, sem
myslím a přemýšlím jak vyhnout se nástrahám osudu
kam směřuji, na jaké to vlastně cestě jsem?
čí duše přebývá v těle
a ožvivuje kosti zhnilé
čí duše hřeje srdce moje milé?
hromy blesky zářící na tmavé a tiché obloze
a já se ptám kdo vlastně jsem..
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Bíša
Komentáře (0)