Okno dokořán
Průvan si pohrává s plamenem svíčky,
vosk teče po stranách jak pramen říčky,
čerstvý vzduch zavanul do pokoje,
venku už usnuly včelí roje.
Já nespím, šílená v odhodlání,
lásce se oddávat do svítání.
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, danaska, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)