O Lásce
Anotace: jedna ze starších, ale aktuálních
Láska je jemný bílý sníh,
který padá do vlasů Tvých,
nestudí...
Láska je jemný déšť.,
co Tě chce svést,
nechladí...
Láska je mlha jemňoučká,
co přetáhne se přes očka,
neoslepí...
Láska je jako šíp,
prorazí každý štít,
nezraní...
Vyrostou zpětné háčky,
nevyndáš ho zpátky,
nebolí...
Láska je Sluníčko,
našla si Tě dušičko,
nespálí...
Láska je život náš,
Lásku v sobě máš,
zahřívá...
Zahřívá a osvětluje,
život náš opanuje,
pomáhá...
Hřeje nás v duši,
srdce nám buší,
nezchladne...
Chlad do nás nevstoupí,
Láska ho nevpustí,
nezmrznem...
Bude nám vždy teplo,
bude svítit bíle světlo,
nezhasne...
Komentáře (2)
Komentujících (2)