MÉ BÁSNĚ BYLY ODTAJNĚNY
Mé básně byly odtajněny
Nesnášela...
když jsem ji objímala
a myslela při tom
na ni –
Mý básně byly odtajněný
Sama jsem jí je ukázala
Nechápala proč jsem ji objímala
a mluvila při tom o ní –
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, okapovaroura, TERezicKA, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)