slib pro mou lásku
Anotace: pro mou jedinou...
já slibuju milá že tě budu mít rád
a po celý život vždy při tobě stát
tak prosím tě věř mi jinou nehledám
já chci být jen s tebou nebo na věky sám
a tak tvou lásku sháním
a všechno za ní dám
tvoje štěstí je mé přání
a věrnost ti přísahám
má láska sílí každou vteřinou
to je slib pro mou milou
pro mou jedinou
Přečteno 807x
Tipy 2
Poslední tipující: NiQuS
Komentáře (1)
Komentujících (1)