Touha? Naděje?
Vždy to, o čem z nás každý sní
umírá jako poslední....:-))
10.09.2008 16:34:00 | shakespeares
ST! za vyjádřené pocity, vlastně názor, je dobře, žes´ to napsala, je to celkem dobré téma. Každý něčemu určitě věří, ať je to Bůh, láska, osud ... A faktem zůstává, že láska je obsažena všade, přecik aj v tej církvi ... láska je nesmrtelná, věčná a všudy přítomná ...
08.09.2008 20:49:00 | NikitaNikaT.
Pišák má pravdu...na co jiného věřit, než na lásku, která nás provází celým životem a v různých rovinách...:o)
08.09.2008 19:07:00 | labuť
Věřit něčemu je hrozně důležité...i když je člověk nevěřící, nemodlící se, jako já...
na lásku se věřit musí,
ta přeci nikdy z našich srdcí nevymírá..
08.09.2008 19:00:00 | Pišák