Není to až přehnaný pořád myslet jen na jednu osobu? nevěřím že to někdo zvládne ve dne v noci mylset na jednoho...
09.09.2008 15:09:00 | whiolet
Ty tu budeš a ještě mocka dlouho ... básenka je hezká, má hodně pocitů a myšlenek lásky, je to celkem milé, ten můj na mne myslí neustále, alespoň mi to řéká, věřím mu ...
08.09.2008 19:13:00 | NikitaNikaT.