Anotace: Kvůli tobě ztratil jsem sám sebe, já věřit nedokážu už ani v nebe.
Uvnitř splněného přání
slyším tvé volání
cestou dávnověku
snažím se přeplout řeku.
Přerušit svůj život
v nejužším bodě
ztrácet se v tobě
v téhleté době
vydat se neznámou trasou,
proskočit jedinou řasou.