Přání za svítání¦
Chtěla bych zítra ráno vs/ztát
a mít Tě vedle sebe jako dnes
na Tvoje oči zaťukat
a jednatřicet polibků Ti na ně obtiskat
A potom přitulit se aby Ty ses taky tulil
bylo by vnímat kůží rozespalý hlas
zvuk by se přes naše rty půlil
a dozníval by v nás
Můžu zas někdy lentilky si brát?
..hodíme oblohou pár barevných pih
poplujem v kočárku do nebe spát
drž se mých dlaní a já budu tvých
Tak aspoň zítra ráno zavolám
přes dálku přestupových pásem
a ty netušíc v spaní kdo jsi sám
ozveš se ... rozespalým hlasem
... tím svým roztomilým hlasem ...
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, DodgerKT
Komentáře (2)
Komentujících (2)