Odrážím se v luně
...úplněk...
a na hladině krve
líně převalovat
jazykem v srdci
tvé vůně
Až se cévou prorve
málo mine tvá zvláštní
Vůně prý
jen tak nerozvášní
však mě....
...odrážím se v Luně...
nevinně spí obloze v klíně
Přečteno 379x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, J.U. Ray, just me, Roger, okapovaroura, DodgerKT, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)