Dešťem
Anotace: včera pršelo.. po dlouhé době
Kap kap kapy kapy kap
prší..
A já hodím se do gala
trocha vody se mnou nezamává
Nahý vkročím do prázdna
Zavřu oči a jsem tu sám
Ve světě mých myšlenek
ruku Ti podám..
Projdeme se spolu snem
po špičkách
Abychom nikoho nevzbudili..
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, Zweiblumen, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)