Už se blíží den...
Anotace: Věnováno Feli...
Už se blíží den,
kdy z naděje se stane pouhý sen,
den mého odletu,
den, kdy se pokusím od toho smutku a trápení utéci ven..
Někdy doufám, že v ten den si třeba vzpomeneš...
Někdy doufám, že v ten den,se třeba ukážeš...
..............že třeba ta krásná slova opět řekneš...
..............a že třeba mě nebudeš chtít pustit...
Někdy doufám, že se mi v tom pokusíš zabránit...
/i když bys už nemohla/
Někdy doufám, že v ten den,se za mnou pustíš,
jenom proto abys než odjedusvou lásku stihla vyznat...
s tím že to, že mě máš ráda a že ti budu chybět,
že až teď jsi to měla možnost poznat....
Někdy doufám...
...zbytečně...
Přečteno 439x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, melebele
Komentáře (1)
Komentujících (1)