Jsi
Anotace: když nekoho moc milujete
Jsi má jasná hvězda
jsem rád žě tě mám
jsi mé srdce
když se cítím být sám
Jsi má múza
když nevím co dál
jsi můj anděl strážný
kdybych se bál
Jsi můj úsměv
plná radosti
jsi můj pláč
plná skromnosti
Jsi má pravda
lehká jako mrak
jsi má lež
hrdá jako páv
Jsi má důvěra
velká jako svět
jsi mé zklamání
tenká jako led
Jsi má duše
čistá jako voda
jsi můj život
žiješ pro nás oba
Přečteno 959x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele
Komentáře (1)
Komentujících (1)