Nedokážu být s nikým za zle, pokud mě k tomu nenutí, snažím se do poslední chvíle... a doufám, že on mi odpustí.
09.09.2008 19:54:00 | Ammazonic
Bolavé dílko, myslím, že jako první krok k lepšímu je potřeba si to připustit, pak si umět odpustit a dál se bavit se svým bývalým mužem, neb si myslím, a z dílka vyplývá, že asik ve zlém rozchod/rozvod nebyl. Možno se mýlím. Rozchod neznamená nenávidět se ... není to pravidlo. A věřím, že časem přinde, vstoupí Ti do života nová láska ...
09.09.2008 19:12:00 | NikitaNikaT.