Láska je děvka
bolest je věrná
láska se nezdrží
naděje není
city jsou přítěží
bolest je věrná
láska je děvka
svazuje pevně
uniká zlehka
nastaví klín
zavzdychá do ticha
vyznání
zbytečná replika
jak stará děvka
prodává pod cenu
nemiluj
prožij s ní nevěru
Přečteno 394x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, UCET KE ZRUSENI, Veru, lampicka, Jin, ona, Myrja, saddova, Holis, Marťafon, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)