Děleno dvěma
Ptal sem se dnes anděla
co má na starost ty dva,
co sešli z vytýčený cesty,
kde dobýjí baterky?
Podíval se na mě a říká:
"Z jejich lásky. Z jejich upřímný lásky,
co se rodí v hádkách
a usíná s nimi na polštáři."
Ty se maj, napadlo mě.
Dokázat se vyhnout vyšlapaný cestě
a dělit se o své city
s neznámými anděly.
Komentáře (1)
Komentujících (1)