lásko
Anotace: ... poslední v trilogii...
.
chvěj se lásko
za milou, milým
chvěj se lásko
poslední
vyšlo děvče
až za zídku
chvěj se milý
zavzlykej si
v tuhle dobu
nevšední
vyšlo děvče
dnes bez tebe
ve večerní
tmavé róbě
jiný bílou
její lepost
pohladí
chvěj se slzo
chvěj se lásko
za milého
kamení
.
Přečteno 417x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Borecká, Alan Black, hanele m., Myrja, Lota, spare, Holis, labuť, WAYWARD, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)