devět oltářů
Anotace: Drobné ohlédnutí zpět. E
Již mnoho slzí teklo.
Za samotu kanuly.
A mnoho žalů seklo,
co spáry svoje zatnuly
do srdce....do duše.
A mé lásky samotě
daly devět oltářů.
Jako kdyby labutě,
pro pár nových polštářů
obětovali se....a peří své dali.
Devět mohyl kamenných,
které smutek budoval
z nadějí mých zraněných.
Dlouho na to studoval.
Dlohou dobu na to měl.
Studoval by věčně stáli.
Majestátně. Hrdě.
By lásky další už se bály,
že zanikly by tvrdě.
A více smutku nesli.
E
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Ctěný pán, bokken
Komentáře (0)