K...do slova vkládá v básně
A...kdo je krásných veršů pán
Č...as ubýhá mu slastně
E...ventuálně sám
N...ikdo nemá tu sílu
K...roky lidí vést
A...jen básník má víru
tíhu světa nést.
15.09.2005 15:37:00 | Sicco
Taky se připojuji ke sdělení, kterému určitě teď nevěříš...ale věř, bude líp!
26.08.2005 18:55:00 | Keilanne