Anotace: ....když už mám všeho dost!
Já se taky denně ptám PROČ...a nikdo mi neodpoví.Jenže problém je asi v tom,že šťastný člověk si tuhle otázku nedává.Příjde den a my se nebudeme ptát..a budeme šťastní:o)
10.09.2008 12:47:00 | Mraveneček
Po jaru podzim přichází ... možno proto, že Ti chybí léto, víš pocit doteku tepla, štěstí, rádovánek, azurové nebe, zelená tráva, zpět ptáků a vůně květin, šumění větru v korunách stromů a šplouchání vody, červánky a letní osvěžující deštík a krásná bouřka s duhou ... pže jsi tak smutná ... dušička.
09.09.2008 21:50:00 | NikitaNikaT.