chytrý řeči v křeči
Anotace: pomatení smyslů sám se budu ráno divit co jsem sem psal .. pardon ...
je to možný? ja se směju..
potkal jsme holku a pařil citově s ní
jenže uniká mi podstata dějů
když mám podat vysvětlení
.
ožralost prý neomlouvá
chtíč s rozumem nesmlouvá
vyhraje ten či onen
ať je noc nebo den
.
sračka totální
tak říkám mlč už oko mé zapdani
už mysli jdi spát
né už ne nechci se slovama si hrát
.
mám pokrk faleše a všeho toto svinstva
co je spojeno s náma od začátku lidstva
mám pokrk přetvářky a soucitu
k čemu mi je to když fasádu mám rozbitu?
.
stál jsi píčo o pár metrů dál
když já jsem do xichtu rány dostával
za kecy
co byly k důležitosti věci
.
nikoho to nezajímá
na čí straně je vlastně vina
.
jděte spát já už nedokážu psát
vím nudím vás
ikdyž chtěl jsem tomu duši dát
když poslouchal jsem vnitřní hlas
.
smrt život
nebo nuda či zábava
myšlenkověj pochod
rýmů učiněná záplava
.
omlouvám se za tenhle kýč
"vím vaše přání je" :
už aby byl te parchant pryč!
.
.
.
.
---
Komentáře (0)