Anotace: *
Mám podobný stav..sny jsou nádherné "útěky"od krutého života...kéž by se sny daly proměnit v realitu co?!:-)
24.09.2008 15:13:00 | Jahodová kopretina
Prosím, prosím, změň si to na vídám z toho výdám... Trpí celá má česká většina ve mně. Jinak je to upřímné, procítěné, milé...:))
09.09.2008 21:34:00 | okousaná od světlušek