Vítr pod tvou sukní
Anotace: a toho si hodně vážím :-P
nemám co říct
jen tu chci být
vata mezi vámi
fronta na banány
nemám žádné jméno
nejsem punk ni emo
jen kostka v městské dlažbě
jen halíř v drahé dražbě
spodní kula sněhuláka
svědomí pašeráka
a vítr pod tvou sukní
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, Cristinne, DodgerKT
Komentáře (2)
Komentujících (2)