klara
Pověz mi Kláro
co se to stalo
že jsme si málo
jak se to zamotalo
do sítí pavučiny
čí slova a činy
začaly bez příčiny
kolem nás soukat
z jedu sliny
pověz mi Kláro
jak se ti spalo
zdali to vzalo
tě taky na duši
já nocí pláču potají
přestože všichni říkají
že chlapům brečet nesluší.
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Holis, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)