Společný bod
Anotace: ... luna, věčná inspirace ...
Zakloň jen hlavu a nechej se nést
na křídlech snění a do říše hvězd.
Vidíš tu moji? Tam tvoje zas bliká.
Stříbrně září a do srdce vniká.
Jsi tady se mnou, jak kdybys tu stál,
pro duši temnou jsi hvězdný můj král.
Luna nás spojí, v ní najdeme most,
pomůže přenést se přes vzdálenost.
Zaměř k ní pohled, jak já v tuto chvíli,
tím naše duše se propojily
v jediný, nádherný, společný sen
za svitu luny, než počne se den.
Pak lituji, že jsi tam, ve snovém světě,
to, když tak zatoužím dotýkat se tě.
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: kouzelníček, vodnař, Myrja, shakespeares, Iva Borecká, Štěpina G, Holis, Bíša, enigman, poustevník Jirka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)