Rozpočítávadlo
Anotace: ... má-lás-ka-ne-lás-ka- ...
.
.
Má láska - neláska
skrývaná v otázkách
zdánlivě naivních...
Nezklidní...............
...............Zneklidní?
Touha po doteku...
Bezmocná do vzteku
před smutkem utíkám
potichu zavzdychám
pak úsměv vykouzlím...
Slova co vyklouzly
na papír dopadnou
básnířku bezradnou
spánek ať zachrání...
Zlý duchy odhání
amulet pro štěstí
ukrytý do pěstí...
Rozviň je do dlaní
odežeň svítání
dotyky něžnými...
Věřím ti...............
...............Věříš mi?
Odpovíš otázkou
má lásko - nelásko?
.
.
Přečteno 470x
Tipy 39
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, septemberSax, sýc, maena, laura3, abcabcabc, jedam, Myrja, saroko, prostějanek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)