V napjatém tichu
Anotace: přichází sladké zapomnění
v napjatém tichu
tiše vzlyká melodie
přes mlhu opojení
skládám své zbraně
pod nebem mlčícím
užívám svou existenci
jež je proudem plynoucím
končícím na hranici
hranici mezi vším
co mě pohlcovalo
úzkostnou rozkoš cítím
něco ve mě zvolalo
a během toho křiku
překračuju opojnost
odhazuju všeho tíhu
cítím silnou slabost
a
mezi
tím
vnímám
že....
se tiše setmělo
a mé volání
se náhle změnilo
v zapomnění
/na slzy/
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 441x
Tipy 36
Poslední tipující: Bíša, Megalo'R, Boscai, Manon.H, Anita Buchtová, Beepat, NikitaNikaT., Churry, NiQuS, bobi bobie, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)