Poslední milování
Já věděla, že je to naposled,
Tehdy jsem vyplakala duši,
Dělala jsem vše co máš rád,
Co se nesluší…
Tušila jsem,
Jaké to bude,
Živočišnost a touha,
Osamělá noc, dlouhá,
Svedla jsem Tě k ránu
Ve vaně jsme spolu byli
Jeden druhého jsme myli
Tolik vášně
Z nás
Chtěla jsem slyšet Tvůj hlas
Dělala jsem i to, co nemám ráda
A nakonec umyla Ti záda
Pak…
V koupelně jsem osaměla
A plakala jsem hodiny
Připadala jsem si jako pouhá
Součást lidské spodiny
Mezitím ses přišel zeptat: „Lásko, co se stalo?
Sama jsi to chtěla, přece..“
Vím, a fakt ne málo…
Oči prázdné,
Přesycené zoufalstvím a solí –
Dívaly se provinile –
Oba nás to bolí.
Ta noc byla poslední, kdy jsem vedle Tebe spala,
Pak už jsem se přiblížit
K Tobě
Neskutečně bála.
Věděla jsem, že naposled
K Tobě tisknu svoje tělo –
Věděla jsem,
Naposled líbals víc než moje čelo.
Věděla jsem, řekla Ti to,
Ty uzavřel ses v bolesti –
Promiň, omlouvám se za to –
Poslední kus neřesti.
Je to již tak daleko,
Vidím to však jako nyní,
Ty poslední dny naší vášně,
Kdy už se ten pocit změní…
Přečteno 560x
Tipy 19
Poslední tipující: Seanko, Holis, labuť, Bíša, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Jiparo, melebele, Veru, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)