Nejsem sama....
Chvíle ticha.
Spojení,
Co stejně již nic nezmění.
Chvíle ticha,
Jsme dva vedle sebe,
Milovali jsme se,
Stvořeni z ráje, z nebe.
Poslední pocity
Promítly se do našich duší,
Já Tvoje madam,
Ty má váha muší.
Trvalo to dlouho –
Ta láska, lhostejnost i vztek –
Teď zbyl už jen pocit prázdna,
Nezanedbatelný stesk.
Omylem jsi oslovil mne,
Stejně něžně jako roky –
A já měla nutkání
Oslovit Tě něžně taky.
Díky bohu – neřekla jsem nic,
Čeho bych litovala –
Díky bohu – ovládám se –
Jiná je má životní dráha.
Srdce puká bolestí, přesto v něm již radost mám –
Přeji Ti zažít to samé –
Nejsem sama. Nebuď sám!
Přečteno 359x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, labuť, Bíša, enigman, WAYWARD, Inge, Romana Šamanka Ladyloba, takova, Jiparo, Manon.H, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)