Slepená
Anotace: .....je to čím dál tím horší
V duchu přemýšlím,
s očima dokořán tiše bdím.
Že snad už nedokážu milovat,
možná že nechci, abys mě měl rád.
V poušti se voda těžko hledá,
co bylo rozbité, se stejně slepit nedá.
Poprvé dá se milovat,
co podruhé, snad mít jen rád?
Odpusť mi tahle slova krutá
i to že nejsem rozhodnutá.
Přečteno 502x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Házté, jesterka, Nút, Sfinx, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)