tobě
Hezké tmavé vlasy
a Tvé jemné obočí
a ty dlouhé řasy
a modré svůdné oči
jsi velmi přitažlivá žena
máš dokonalé rysy těla
kéž by bylo něco mezi námi dvěma
kěž by jsi i ty mě chtěla
Přečteno 475x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)