nádech bez výdechu
Moc tě prosím jenom teď
chvíli stůj a chvíli hleď
nádech bez výdechu
a vůně tvých očí
křivka na kardio echu
vibrace mi točí
vidím věčno
a srdce chce ven
je mi tak vděčno
a není to sen
děkuji sladké líbání
děkuji kráso krás
ta láska nás prohání
a zůstává v nás
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: atty, Triffid Kolbe
Komentáře (2)
Komentujících (2)