Někdy je snazší lásku proměnit v chtíč
Anotace: ...někdy je to tak...a míň to bolí...
Někdy je snazší lásku proměnit v chtíč,
pomilovat se a vše dát do téhle chvíle,
city považovat za prostý kýč,
jen rozkoš, jen blízkost těl sdílet.
Snazší je lásku tajit a vášní se opít,
když stenáme, neslyšíme, jak srdce bije,
ty chvíle nám mohou hodně dát i vzít,
ale stejně - pojď se zas touhou svíjet!
Někdy je snažší lásce dát mat,
pomilovat se a vše dát do téhle chvíle,
vědět, že mám tě ráda, máš mě rád
a pravdu pro klid srdcí zase dál míjet…
Komentáře (1)
Komentujících (1)