Když ptáčka chytají ...
Anotace: .... ****- .. . a zbytek asi znáte / ale neděste se, ... je to trošku infantilní ... / exkluzivně SMS pro Monču
.
Chytil jsem ptáčka na poli,
a ani jsem ho chytat nechtěl
cvrliká na mě "to bolí"
způsobil´s v mým životě předěl
Zpíval si šťastně nevázaně,
měl jaro ve svých písničkách
Polámaly ho moje dlaně,
když zpívá na mě v výčitkách ?
Netrap se ptáčku ustaraný
až v hnízdě budem spolu spát
Snad nezapomněl morous starý
na struny lásky ještě hrát
*
.
Přečteno 528x
Tipy 15
Poslední tipující: Loudilka, prostějanek, cevert, Belmon, Holis, Psavec, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)