End...
Jsi nekonečné bloudění
v prachu minulosti
můj navždy zamčený
smích v radosti,
který v jitru touhy
zůstal orosený
Jsi přítel pouhý,
mého strachu ze samoty
a já padám do bezvědomí
když pouhá vteřina
života bez tebe
srdce mé v poušt změní
Jsme na půl rozlomeni
Takže dohromady
nic míň,
nic víc
žádné směny...
Společenství lásky
na dva světy rozděleny
JSME ROZVEDENI.
Přečteno 410x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, Jiparo, zzlatý, Psavec, Holis, Taog, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)