Báseň tvořená slzami
Anotace: Jedna starší....... z dob velké krize...
Ze slz
Skládám opojení
Vkládám
Ti ho do srdce
Ze slz
Věnec znásilnění
Přemýšlím
Slzím
Prudce
Pouze srdce mým je mozkem
Pouze láska
Nadějí
Kéž pár vteřin
Za svůj život
Se v opojení poměji
Cítit Tvůj dech
Hladit Tvou tvář
Milovat tě
Vždyť Ty mě znáš
A já upadám v beznaději
Jak zkrotlé jehně na porážku
Nevím,
Zda se jít oběsit,
Či pořídit si malorážku
Když cítím
Slzy
Tlačící se
Bez nadhledu
Z nebe
Zbytky srdečních úderů
Klapot bolesti
Mé srdce
Klapot opuštění
Víra bez umění
Klapot podpatků
Beznaděj
A končím s Vámi
Můj vysněný…
Bolest
Fámy….
Přečteno 455x
Tipy 14
Poslední tipující: Vlk v rouše, Mraveneček, Bíša, Psavec, strašidýlko-střapatý, igniss, Holis, labuť, Triffid Kolbe, enigman, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)