Doteky našich dlaní
Anotace: ...dotýkej se mě jako žena....
Doteky našich dlaní
loukou posečenou voní
za okny se míhají
místa našich láskyplných setkání
dotýkej se mě jako žena
dokud všechna slova nejsou v Tobě rozpuštěna
divoženko jedna nezbedná
jsi jako láhev vína bezedná ...
Přečteno 786x
Tipy 1
Poslední tipující: jatox
Komentáře (1)
Komentujících (1)