Dívka

Dívka

Anotace: ...

Dívka v slzách se topí,
svá víčka k zemi klopí.
Byla dítě, když tě poznala,
hořkou krásu slz ještě neznala.

Chtěla být tvým andělem a lásku ti dát,
Chtěla kvůli tobě s celým světem se rvát.
Přicházíš, odcházíš, jak vyznat se v tom má?
Dřív volala, křičela, teď už je němá...
Autor nocni.labut, 12.09.2008
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, kikis, jita.1965
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvolila bych jine rymy a dala bych si pozor na rytmus

12.09.2008 20:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí