JAK ZNÍ AFRODITIN SMÍCH
Anotace: je to zvláštní, ale po delší době je tu zase ta moje spontánní Věc, bez úprav, bez příkras (AD PSANCI)
jsi utančená
po náročném bále
po tanci mojí hlavou
a přece to necítíš
protože jsi moje myšlenka
vzpomínka na dívku ze sna
jsem tvůj stín
který nikdo nezná
tak můžeš po mně šlapat
jsem zlosyn
a šrámy zůstaly
z jediné bitvy s ránem
doteď tě vidím
rozespalou ležet vedle mě
je brzo ráno
jen mžouráš proti slunci
doteď jsi pryč
odjetá za svým západem
a mně tu zůstala
ta prázdná svítání
jsi jako řeka
co uvnitř oblí hrany
jsi tajný akord
neuhraný
už zase tančíš
mojí hlavou
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: mamina, Myrja, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)