Jsi....
Jsi jako pavučinka,
lehounce se vznáší.
Jsi nejmenší pampeliška,
která chce být větší.
Jsi lehký snížek,
bílí a chladný.
Kde je k srdci klíček,
Kde je schovaný.
Vala bych ten klíč
odemkla bych hned.
To je můj chtíč,
nebo použít jed.
Komentáře (0)