Byl každý sám
Anotace: Byl každý sám a přec byli spolu..
Byl každý sám a přec byli spolu,
pod hvězným nebem bez mraků.
Letěli v myšlenkách nahoru dolů,
spojeni v toužebném záchvatu.
Tmavé stíny se prolnuly v obětí,
do ticha zazněl jim polibek.
Byla to chvíle lásky a dojetí,
o které píše se v básních.
Teď jsem tu sama,
uvadl lásky kvítek.
Jen sebe se ptám,
kde je můj drahý .....?
Komentáře (0)