touha
Nesmělé doteky odvážných myšlenek.
Jí dávají pocit vzrušení.
Dotýká se jich ale sama.
Touha po splynutí.
S člověkem, který by věděl na co právě myslí.
A neublížil by jí.
Ta touha ji pronásleduje celý den.
Toulá se v pohodlných představách.
Pro lásku se musí něco obětovat.
Musí vykročit.
Je jedno kterým směrem.
Ale měla by hledat.
Blízko srdci.
Toho člověka.
A měla by mu to říci…
Přečteno 577x
Tipy 15
Poslední tipující: Tootsie, Dreamy, zelená víla, jusTMee, kouzelníček, igniss, teranosaur, Churry, Myrja, SZN, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)