To není možný. Od té doby co jsem na Literu, občas si kdykoli a kdekoli vzpomenu na dílka některých z vás a začnu se nezadržitelně smát. Toto je tak pěkně napsané, že hned zapadlo mezi ně. Děkuju.
15.09.2008 12:36:00 | Iva Borecká
Také mám k břízám hezký vztah, i když z pohledu lesníků jsou plevelem...
15.09.2008 10:02:00 | zzlatý
na me je tohle moc ohrane tema, neni pro mne zpracovano tak,aby mne zaujalo...
13.09.2008 09:03:00 | saddova